El Festival i Calendari

La Setmana de la Rumba creix i pren el nom de Rumbesca amb la intenció de ser un aparador nacional de la Rumba Catalana i una eina de suport per la Candidatura de la Rumba a la UNESCO.

El festival té una vocació clarament territorial i portarà la Rumba a diferents barris de Girona (Taialà-Domeny-Germans Sàbat, Santa Eugènia, Vila Roja, Pla de Palau) i també visitarà Quart, Sarrià de Ter-Sant Julià de Ramis.

Les activitats de caràcter familiar i pedagògic són una de les prioritats amb diferents tallers, cinefòrum i el Rumbòdrom; espai familiar rumbero al Parc del Migdia. El festival és alhora generador de recursos educatius escolars.

Joan Garriga, Arrels de Gràcia, El Muchacho y Los Sobrinos i El Cigarrito de Después són alguns dels atractius d'aquesta edició, l'Orquestra Rumbesca serà una de les produccions pròpies del festival.

 

CALENDARI

dj 3 de maig - El Petitet i Carles Bosch (Cinefòrum Rumbesc), Cinema Truffaut, 19 h. 

dj 3 de maig - Acorde A Ti, Casal Independentisa El Forn, 20 h.

dv 4 de maig - Jaleo y Pólvora · Merkado Negro, C.C. Onyar, 19.30 h. GRATUÏT

dv 4 de maig - El Muchacho y Los Sobrinos · Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, C.C. Sant Julià de Ramis, 23 h. 10€ Ant. / 15€ Taq.

ds 5 de maig - Tallers: Dani Ibáñez, Miguel Serviole, Joan Garriga, Espai Marfà, des de les 10 h. GRATUÏT

ds 5 de maig - Rumbòdrom: Meritxell Cardellach i Txarly Brown · Dos Pardalets · Orquestra Rumbesca, Parc del Migdia, des de les 17 h. GRATUÏT

ds 5 de maig - El Cigarrito de Después · Arrels de Gràcia , Local Social de Quart, 23 h. 8€ Ant. / 12€ Taq.

dg 6 de maig - Dantuvi i la Canalla, Pati de Bàsquet Torre Taialà, 12 h. GRATUÏT

dg 6 de maig - Los Hermanos Fernández, Shopp Out, 18.30 h. GRATUÏT

 

 

 

Rumbesca peu mespetit alt4

@rumbesca  #rumbesca

facebook begur    twitter begur